2013. augusztus 8., csütörtök

First agility seminar, 27.07.2013 Győr

        És hogy egy kis apróság mellett se surranjunk el. Úton a Halászi Kutyás táborba egy rövidke megállót tettem Győrben, a K3 Kutyaiskolánál. Nagyon kedves ismerősöm kért meg, hogy tartsak egy rövidke edzést/ workshopot neki és az ottani agilityseknek.

    Nagyon korán keltem, hogy még elkerüljük a nagy forróságot, így 8 órakor sikerült elkezdeni az eseményt, habár éreztük, hogy nagyon meleg lesz a nap folyamán. Egy gyors pályaépítés és pályabejárás után kénytelenek voltunk az időjárás miatt 3 részletben lefutni a pályát. Egy gyors kutyafürdetés és lehűlés után a résztvevőknek volt kedve lefutni egyben is a pályát.

    Nagyon szépen megoldotta mindenki a pályát, a kutyusok és a gazdák is oda tették magukat teljes mértékben. Sok pozitív visszajelzést kaptam, hogy tetszett nekik a pálya és az elgondolás a lefutására is, mert nem minden esetben volt egyértelmű, de sikerült rávezetni őket a helyes megoldásra. Nagy öröm volt számomra hogy elhívtak és tudtam segíteni nekik a fejlődésben. Máskor is szívesen megyek ;) Még egy megjegyzés, lent megtaláljátok a szeminárium pályarajzot.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése