2013. március 7., csütörtök

Egy kis szösszenet - A little present for you

          Kicsit kések a következő bejegyzéssel, ezer bocsánat de nem olyan könnyű leírni pontosan a mozdulatokat, és lehetőleg mindent kielemezni :) Cserébe két rövidke videót teszek be engesztelésül, a keddi siófoki Eifert Anna workshopról.
          Egy nagyon szuper napot tölthettem el Eifert Anna edzésén. Sajnos csak egy pici részletet sikerült felvennünk, de nem a videó a lényeg, hanem az, hogy jól éreztem magam, és ismét tanulhattam újat. Hogy mi az új? Egy nagyon vicces technika az ugróra vonatkozóan, méghozzá az akadályszárny pontozás. Erről a későbbiekben mindenképpen fogok értekezni. Szóval a videó!
          Please accept my apologies but I am little behind schedule with this week's blog. It is difficult to accurately describe movements and analyze everything on the course in my post. In order to make up for it, here are two short videos from Anna Eifert's Tuesday workshop in Siófok.
          I had a great day training with Anna. Unfortunately, we only managed to record a small amount of the training. The video was not the most important point, but the fact that I had an awesome day and once again I could learn something new. What's new? A very funny technique for jumping, called the barrier wing scoring. I will definitely have a discussion about it later on. So here is the video!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése